Costa Rica , part 1

Första dagen bestämde vi oss för att dra till stranden & kolla runt lite. Vi tog bussen ner till den största stranden & sedan fick vi för oss att gå hem! Det var en mindre bra idé...tog över 1h, sjukt varmt & lite djur på vägen, inte nog med det uppförsbacke HELA vägen. Men då kan jag ju också tillägga att vi inte hade speciellt mycket "bra idéer" under hela veckan. Hahaha.

Ett annat stort problem denna dagen var när vi beslutade oss för att dra ut och äta. I Manuel Antonio serveras inte mat efter klockan nio så tji fick vi! Turen var inte heller med oss när vi varje kväll ville ut och festa. För alla "klubbar" & "barer" stängde ju givetvis klockan 11, alltså elva!? Har men ens gått ut då hemma...Det fanns dock några få undantag med ställen som stängde lite senare. Helt ok. - , Ännu en sak man bör veta är att "Club" & "Night club" är två HELT olika saker i bland annat Costa Rica. Står det "night" innan innebär det nämligen strippklubb!! Som ni förstår hittade vi ju förstås även dit, så nu vet vi hur sådant ser ut också! Nej men vi vände i stort sett när vi kom in...lite hemskt ställe faktiskt, de seriöst sålde sex, kändes lite som "taken" för er som sett den (?) Att tjejerna liksom var kidnappade & tvingade till detta? Men vad vet jag? usch & fy.

Vi hängde iallafall med några amerikanare under kvällen & badade även mitt i natten, kändes som en bra idé tydligen? Att bland annat krokodiler lurade på andra sidan klippan var inget vi hade tankar på? Men som sagt, många "bra idéer" denna vecka!
 
 







// Vi fick för oss att klättra upp där bakom klippan & titta lite! Det spännande var när vi mötte ett par som sa: "Det går jättebra att ligga & sola på andra sidan men var försiktiga &  vi rekomenderar inte att bada, det finns krokodiler där" Vi hittade även varningsskyltar om att de bodde där. Så nej, vi höll oss på avstånd! //
 

 




// Får lite "Robinson" känsla över hela detta ställe. //








 



// Och här sitter vi inne i något jättegammalt flygplan som de hade byggt om till en bar! //

// Vad detta är för djur undrar jag faktiskt fortfarande? //

Kommentera här: