This week! Sick...

Nu har ni fått gott om inlägg från vår lilla tripp till NYC.
Så vad har jag gjort i veckan då!?

Jobbade 10 timmar i måndags, onsdags & torsdags. Var ledig tisdag & fredag (idag) skönt! Åkte på att bli sjuker efter NYC också. Taskigt imunförsvar? Hur som helst... Tror jag hade feber i veckan & knappt kunnat svälja, haft så ont i halsen. Nu är det dock på bättringsvägar. Det tråkiga eller snarare jobbiga här är att det bara är att bita ihop att ta med ungarna ut och leka ändå trots att man helst skulle vilja sova. Edith har haft camp hela denna vecka & Alice ballet varje dag. Vi har varit vid poolen, lekparker, ute & ätit osv.

Var hos Gabbi i måndags efter jag slutat & blev kvar rätt länge eftersom jag ändå inte jobba på tisdagen. I tisdags åkte jag & Gabbi in en sväng till DC bland annat. Det tråkiga annars med att va ledig en tisdag är ju att man inte har något att göra för ingen annan har tid? och även för att man inte har någon bil. Men denna vecka har jag haft bil även när jag varit ledig (tisdag & fredag) uppskattas verkligen!! Onsdagskvällen & torsdagskvällen spendera jag även de med Gabbi. Haha, nej vi tycker inte om att vara ensamma! Ska jag vara ärlig så är det svårt att berätta vad jag gjort i veckan för jag minns knappt allt, händer så himla mycket här hela tiden. 
 
Idag har jag iallafall varit ledig. Vaknade vid halv tio, gick en powerwalk i solen. Det var 33° & jag gick i ca 1 timme, trodde jag skulle svettas ihjäl!! Det är nästan "tropisk värme" här, så himla fuktigt & varmt. Men jag älskar värme så gärna det ♥ . Men vi har även en del åskskurar ibland. Det vräker ner något sjukt mycket & åskar massor. Ser nästan ut som en discolampa ute så mycket som det blixtrar. Riktigt oväder kan det bli (värre än hemma om ni frågar mig... lite läskigt) men det är rätt skönt med för då blir det genast bättre luft också! Jag åkte hem vid typ 2 på natten igår från Gabbi & det var fortfarande 29°C ute då, sjukt ju!! Efter min promenad idag iallafall så plocka jag upp Gabbi, vi åt lite froyo & ikväll har vi varit på "22 jumpstreet" (bio alltså) på Tyson's Corner. Ännu en film jag rekomenderar. Gillar ni 1:an så kommer ni gilla 2:an ännu mer!! hahaha, har inte skrattat så mycket på länge. Nu ligger Gabbi brevid och sover så ska väl göra detsamma jag. Imorgon är det lördag & jag ska ha barnen i 10 timmar.

Hörs snart igen! Ska försöka bättra mig på att blogga. :*

 // Tjejerna har gjort handavtryck denna vecka också! //





// Lilla raringen. //

// Edith och jag har målat för fullt! //





// Alice på Balleten. Var "mommy and me camp" haha. Så himla söta //


// Dagens powerwalk! (+ mitt stökiga rum). Kan även tala om att jag börjat äta mycket bättre mat & försöker låta bli sötsakerna lite mer. Jag tycker absolut inte jag blivit tjock. Däremot har mina lår växt ihop sedan jag kom hit & jag har mer att ta i. Det står jag för även om det inte syns på bilderna så bra. För jag har faktiskt gått upp några kilon. Vilket inte alls är konstigt. Vi har varit här i 80 dagar nu & ätit froyo/efterätter & minst en sötsak per dag sedan vi kom hit. Det är ju rätt mycket, oftast flera saker per dag med...Klart det ger sina spår. Jag tänker dock inte sluta äta sånt helt heller, bara tänka mig för lite, helgerna räcker till exempel rätt bra? för det känns ju onödigt att lägga på sig ännu fler kilon & vi har ju dessutom redan hunnit testa på det mesta nu. Men så länge man rör på sig är det inget fel på att äta något sött lite då & då. Ja, jag älskar sötsaker. Helt sjukt vad tiden går fort förresten, igår hade vi alltså 80 dagar här i USA!!!! shit. //