Love my work

Tänkte jag skulle beskriva en "vanlig jobbdag" för de som undrar.

Så, igår var iallafall en rätt vanlig jobbdag. Gick upp 6:30, gav barnen frukost & gjorde alla tre redo för skolan. Droppade av de två äldsta först & sedan lillan. Åkte därefter hem en sväng, titta på OC, tog det lugnt osv. vädret va så himla tråkigt. Sedan plockade jag upp Rhea och åkte iväg och åt glass och sedan hade hon dans. Efter det plocka vi upp Miles (Jordan är iväg över natten på klassresa) och sedan rörde vi oss till Karaten. Åkte sedan hem och åt middag och badade båda barnen. Efter jag slutat så åkte jag sedan iväg hem till Ida och tog en lugn kväll tsm med henne & Evelina framför "ex on the beach". Idag är ännu en jobbdag innan det äntligen är dags för HEEEELG!! wiiie. ♥

Wednesday

Världens segaste dag. Gick upp och gjorde barnen redo för skolan. Åkte sedan till Dmv för att skaffa körkort som sagt. (för tredje gången i mitt liv!!) Och yes, I did it! Klarade skrivning och har numera även körkort i Cali, tjoho! Tog "bara" 6 timmar. Segaste och värsta jag varit med om..USCH! Satt alltså i kö och väntade därinne i 6h utan att äta varken frukost elr lunch. Väldigt seg dag. Lillan fick dessutom stanna i skolan/fritids en timme längre på grund av det. Varit supertrött sen hela eftermiddagen/kvällen. Skulle träffat några vänner ikv, så blev det dock icke. Stod på mitt schema att jag skulle sluta runt kvart i åtta, slutade istället kvart i tio? Tror mina värdpäron kan ha tittat fel eftersom jag egentligen skulle sluta så sent imorgon? Anyways. La Rhea först & lyckades somna tillsammans med henne i hennes säng...så trött var jag visst! haha. Vaknade 20 min senare av att Miles kom upp tack o lov så då var det bara & lägga de andra två. Så jo, har väl haft bättre dagar kan man ju säga...Men imorgon är en ny dag. Nu ligger jag i sängen bredvid en snarkande hund, supertrööttt & ska se ett avsnitt av OC. Blir så sugen på att åka iväg till Orange County ngn gång när jag börjat titta om på den serien igen! 

Natti natti ♥ , eller... godmorgon Sverige!

The last couple of days

Drog som sagt på "soul spinning" med min värdmamma förra veckan. Sjukt jobbigt, aldrig svettats så mycket i hela mitt liv. Men så kul!! Jobbade hela förra veckan & börjar komma in i detta nu. I torsdags åt jag & Line middag på en Kina-restaurang & efter det mötte vi upp Ida & Evelina vid bion och såg på "the longest ride" en av Nicholas Sparks alla böcker som blivit till film. Den var asbra dock lite väl långdragen. På fredagen åkte jag över till Ida & kolla film/åt godis med henne & Evelina. Myspys. På lördagen mötte jag upp Line & Malin inne i San Francisco för lite shopping & framåt kvällen blev det förfestande hos Malin & sedan utgång i SF med ett gäng tjejer! Sov sedan hos Evelina med henne & Ida och på söndagen åkte vi över till Malin & Line dit även Anna & Amelia kom innan vi begav oss in för en dag i SF. Denna vecka har jag hittills bara tagit det lugnt. Just nu sitter jag på dmv och väntar på att få ta körkort. Blir galen!! Har suttit här i 2,5 h redan & lär få sitta här och köa minst lika länge till. Så himla korkat system. Jag som sa när jag tog körkort första gången att det var första & sista gången men nu sitter jag här, för tredje gången för att ta körkort igen! Dumma amerikanare att ha olika körkort i varje delstat!! Har alltså redan ett svenskt, ett i Virginia & förhoppningsvis snart i Kalifornien med.


- påväg mot SF - 
- Kinamat & godaste sushin jag någonsin ätit!! -

- Filmmys hos Ida -

- Ida, Evelina & jag -

- Line & jag -
- Malin, Line, Ida, jag & Evelina -

- önskar det syntes hur sjukt branta backarna är här! - 
- medan barnen är i skolan = sällskapssjuk hund! -
- Rhea innan hennes dans -