Friday Friday Friday

Igår på morgonen åkte jag och titta på när Jordans klass sjöng i skolan. Efter det begav sig Malin och jag ut på jakt igår efter varsin kamera medan barnen var i skolan. Det gick tyvärr inget vidare...får beställa istället tror jag!! Vi drog istället till cheesecake factory och åt lunch. Man får alltid så sjuuukt mycket mat på cheesecake så var helt proppmätt!! Detta var ändå "lunchportionen" som är som ungefär 2 stora portioner, middagsportionerna skulle nästan räcka till 3 pers istället. galet! Jobbade fram till halv nio tiden igår och gick sedan direkt och la mig. Så himla trött på kvällarna just nu. Idag har jag varit och tittat på när Rheas klass haft teater i skolan. Hur söta som helst!!! ♥ Sedan har jag städat upp på mitt rum & bockat av andra nödvändiga saker jag behövde få gjort. Intressant? I know. Nu ska jag plocka barnen från skolan och sedan slutar jag redan vid 5 idag. Ska jobba ett par timmar i helgen med, vad mer som händer återstår att se. PUSS!
 
 
- Jordans "konsert" i skolan -

- Cheesecake factory med Malin -

- Malin hitta grannens bortsprungna hund! -

- Vuxenpoäng! Ja, jag har lärt mig dricka kaffe. haha. -

- Hittar henne alltid i min säng -

- Min BFF ♥ -

- Rheas teater i skolan idag -
 
- Rhea & Scott - Rhea & "Nanna" (Linda) - 

Memorial Weekend

I måndags var det en "röddag" så jag var ledig. Tjoho så skönt! Och väldigt behövligt med tanke på hur mitt schema ser ut framöver. Jobbar hela helgen sen hela nästa vecka & sen helgen efter så har jag kurs fredag-söndag, sedan jobb igen. Länge kvar innan jag är helt ledig nu på ett tag! Tack och lov är barnen i skolan om dagarna så man iallafall får lite ledighet då. Snart är skolan dessvärre över men då har barnen Camp istället. Hur som helst, tog det mest lugnt i måndags, planen var att vi skulle ha picknick men de andra tjejerna kunde varken ta sig med färja eller buss, gick visst inga på memorial day...sämst. Så jag & Malin möttes upp och åt lite på Thai framåt kvällen istället. Är lite förälskad i Thaimat. ♥ Igår & idag har varit helt vanliga jobbdagar. Barnens mormor är här just nu & stannar ett par veckor eftersom min värdmamma opererats idag. Så igår åkte jag, "Nanna" & ungarna iväg och åt middag på D'Angelo's. Mums, älskar det stället! Annars har jag mest varit hemma & tagit det lugnt. Har skadat ryggen på något vis så kan inte göra mycket mer. Händer visst alltid något när jag ska börja gymma just nu!!! (först sjuk, sen tar bankomaten mina pengar, sen ryggen, osv.)  Men ja, kan iallafall förtillfället inte ens böja mig ner för att knyta skorna, plocka upp en tröja från golvet eller något utan att vilja gråta, så sjukt ont gör det och gör till och med ont att gasa när jag kör bil...usch.
 
 

- Pokémon tokig!! -


- Tröttis efter skolan -

Santa Cruz

I lördags efter Eurovision åkte jag och Anna en sväng till Safeway där vi även mötte Malin. Vi köpte massa gott & begav oss sedan tillbaka hem till Anna för mys i sängen framför "Ex on the beach" resten av kvällen. Faktiskt väldigt glad att jag valde att ta en myskväll istället för festande. Behövligt!
 
På söndagen åkte sedan jag & Malin mot SF där vi plockade upp Rebecca innan vi åkte vidare och plockade upp Alexandra. Sedan blev det roadtrip en längs highway 1 ner till Santa Cruz där vi spendera hela dagen. Vädret sprack upp lagom till vi kom dit och vi hade en kanon dag!! Åt pizza, hängde på stranden, titta på sjölejon, provade lite olika spel osv osv. Jag hitta ett spel där man kunde vinna pokémon gosedjur och eftersom Miles blivit helt tokig i det så var jag bara tvungen att spela. Och "yey" jag vann!! Han blev överlycklig när jag kom hem och gav honom den, älskar när man verkligen ser hur glada det blir & att uppskattar saker. ♥ Hur som helst! Det var "memorial day" denna helg så därför helt proppat med folk eftersom ALLA är lediga. Tanken var att vi skulle köra laser-tag med, men får bli nästa gång. Vi begav oss senare iväg till Standford för att kolla in universitetet med. Får erkänna av det lilla jag sett hittills av Berkeley & Stanford så gillar jag Stanford bäst! Så himla coolt att se alla "frat house" återigen, det är VERKLIGEN som på film till 100%!!! Längtar tills den dagen jag får gå på en collegefest i någon av de husen! hoppas hoppas hoppas. Efter det åkte vi iväg och checka in Google som även har sitt huvudkontor här & vi skulle även spana in Facebook men var så himla trötta att det med får bli nästa gång. Avslutade sedan hela trippen med att testa på "in-n-out" för första gången. En snabbmatskedja här i Cali. Bästa dagen på såå himla länge. Är så fruktansvärt glad att jag träffat de här tjejerna, shit vad vi skrattat mycket. Minns inte senast jag skrattade så mycket en hel dag som vi gjort denna helg. Ni vet när man är övertrött och skrattar så mycket att man får kramp i magen & nästan kissar på sig, ungefär så. Haha, vi skratta verkligen åt allt & ingenting, Helt underbart! 
 
- Det här med "photo booths" har redan blivit lite av våran grej! -
- Inne på "Casinot" -
 
- Santa Cruz Board Walk -
 
 
 
- Som sagt, jag vann!! yey. Lyckades träffa en "fågel (??)" i en kastrull m. hammare! -
- Flera lyckliga vinnare som spelat basket! haha -
 
 
 
- Sjölejon -
 
- Cali ♥ - 
- Google, Android -
- Google Maps -
- Cykel? haha..Vi var för lata för att kliva ur bilen så ni får se mer av google en annan gång när vi är pigga nog att kolla in området mer och orkar gå ur bilen! -
- Stanford, Frat house -