Hair color

Jag har inte så mycket intressant att säga just nu.
 
Jag går hemma & min host family är iväg på semester. Så kan det gå när man åker på att blir sjuk. Jag har mest varit hemma hela veckan, blir väl så när alla jobbar med (?). Igår fick jag ett litet "breakdown" & hade världens sämsta dag. Just nu går inte mycket som jag vill om vi säger så, kände bara för att gråta. Jag antar att det lätt känns så ibland när man är så långt ifrån hemma? Men idag så är allt lugnt igen. Men ja, skulle bland annat färgat håret igår men frisören vägrade göra mitt hår ljusbrunt/mörkblont & erbjöd sig att hon kunde färga det lika mörkt om inte mörkare än min naturliga färg. No way, det var inte vad jag bad om!! Så efter en lång diskussion gick jag därifrån, skit sur. De var rädda för att resultatet inte skulle bli bra, har mina funderingar på om de va rädda för att bli stämda eller något? Kan man ju bli för vad som helst här liksom. Anyways, as sur åkte jag iväg och shoppade helt ensam. "tröstshoppa" ♥ haha. Hittade dock inte så mycket, kanske lika bra det! Jag & Frida åkte iväg och åt på Panera på kvällen, gjorde mig iallafall på bättre humör. Köpte sedan färg och tro det eller ej, bad ingen om hjälp ens... Sur & envis färgade håret på mig själv igårkväll. Spendera sedan natten borta. Idag jobbar alla igen så jag har solat lite ute i trädgården, tittat på tv, ätit, skypat med mamma, pappa & Emma och sedan hunnit med att skypa lite med bästa Kajsa också. Gäller att passa på! Om ett tag rör vi oss iväg på lite Yoga. 
 
 // Lyckades inte få ngn bra bild på håret. Men ja, typ ljusbrunt nu. //

The last few days

Så, kände mig som sagt dålig redan i början på förra veckan & veckan slutade med läkarbesök och hela köret. Tanken var att jag skulle iväg med min värd familj i över en vecka på semester till North Carolina, men eftersom jag blev sjuker så stanna jag hemma istället för att vila. Så nu är jag alltså kvar, ensam hemma tills de är tillbaka igen!
 
I fredags höll jag mig inne och vilade hela dagen & åt sedan på Panera på kvällen med Frida. Ett av mina nya favvoställen. ♥ Vilade hela lördagsförmiddagen, sedan tog jag & Frida en brunch och åkte in till DC en sväng, tittade i några affärer - hittade äntligen en bikini! (visar en annan gång) och vi mötte även upp Nellie som är här på "semester" med sin host family. Så det blev en sväng & titta på alla monumenten givetvis! Söndagen slöade vi mest, Frida låg och sov i timmar & jag kolla film, haha roliga vi är! Efter att vart sega en hel dag besluta vi oss iallafall att åka på bio. Så det blev 3D-bio på courthouse = Liggstolar ♥ och vi såg "Teenage Mutant Ninja Turtles" , faktiskt riktigt bra! Se den! Måndag & tisdag har jag mest legat inne sett på film & vilat. Nu har jag bara ont litegran ibland & pyttelite feber emellan åt kvar, så det går åt rätt håll! Nu är klockan massor...typiskt mig, varför är jag så kvällspigg & så tröööttt på morgonen!? Hate it.

Imorgon ska jag äntligen iväg till frisören.
Säger godnatt här i USA & godmorgon till er hemma i Sverige!

// Bästa Panera //
// Brunch //
 
 
 
 
 
 
 
// Jag & Friiiida. Den där bilden man alltid "måste" ta... haha. //
// Ser ENORM ut. haha. Vi behöver förövrigt jobba på dessa bilder ser jag!!
Förhoppningsvis finns det någon bättre på Nellies kamera? maybe.. // 
// Hade Nellie på besök från Boston. Och ja, att hoppa när man har njurinflammation var väl inte det smartaste av mig. Men ibland tänker man ju inte! Förlåt doktorn. //


// Hahahah, övertrötta & flamsiga tjejer. I love. ♥ //

// tröttiiiis //

// Svenska pannkakor. mums. //
// Mer maaaaat. Vi älskar mat. //
// Turtles med Megan Fox //
// Slutligen en snygg selfie tsm med min bio-date ♥ //

Shorter post.

Nu blev det två rätt långa inlägg & lite deppiga. Även rätt gnälliga, Big surprise, jag är väldigt gnällig när jag är sjuk! Fråga min familj, de vet precis vad jag menar. Sorry för det, för er som inte orkar läsa så mycket så har jag åkt på urinvägsinfektion som "spridit sig" vidare till njurarna & ledit till att jag har en njur inflammation typ? ,  njurbäckeninflammation, Kort & gott! Nu är det även hela 4 månader sedan jag lämnade Sverige & kom hit! Skapligt länge ändå & ja, det börjar kännas. Är så himla glad att jag har Frida & Gabbi härborta, mina bästaste. ♥ Vad skulle jag göra utan de!? På riktigt, kan inte förstå att jag inte känt de längre än vad jag har.

Anyways, jag ska ta medicin nu & sedan försöka sova igen. Det behövs nog.
Imorgon är det tillbaka till doktorn igen, sedan får vi se om jag tittar till barnen
lite beroende på hur pigg jag känner mig. Det är inte som ett "vanligt" jobb då du bara
sjukskriver dig hit & dit direkt, om vi säger så.  Tack & godnatt
 
// Hahaha, bild 2: jag - "jaha, vad gör vi nu? , Frida - "Vi tar en gäsp-selfie, gotta love that girl! //