I miss you everyday

Justja i söndags hade jag 8 månader här i USA, Kan ni fatta ÅTTA månader!! Shiiit. Käns helt sjukt, har gått så himla snabbt samtidigt som det känns som evigheter sedan jag var i Sverige nu. Jag har haft både mina bra & dåliga stunder härborta precis som alla andra och det är väldigt tufft vissa dagar men jag är såå oerhört glad att jag tog mig iväg hit och befinner mig här idag. Något man blir "bra" på som Au pair är ju iallafall att ta avsked. Sad but true. Så många gånger som jag sagt hejdå till människor som betyder så mycket i mitt liv med tårar i ögonen nu. När jag lämnade alla i Sverige & åkte hit, när Lisa åkte hem härifrån, när Michelle åkte hem, när Larissa flyttade till Colorado osv osv. och nu senast igår när jag lämnade av Frida med tårar i ögonen på flygplatsen som blivit en av mina bästa & närmsta vänner här. Man träffar så mycket nya & fina människor och tar avsked gång på gång. Men är såå tacksam för att fortfarande ha dessa personer i mitt liv även om det är på avstånd.
 
 
Börjar dock sakna min familj & alla där hemma lite extra nu såhär när det närmar sig juletider och allt! Tur att man iallafall har saker att se framemot. Om ynka en månad befinner jag mig i Florida i Miami nämligen!! Längtar längtar längtar. Om jag längtade till att fylla 18 för några år sedan & längtade efter att fylla 20 förra året, ni vet krogen, systemet & allt det där så är det ingenting emot hur mycket jag verkligen längtar och har längtat efter att fylla 21 år här i USA. Det kommer blii så braaa och att dessutom få fira det i Miami med sol, bad, fina vänner & festande, Kunde inte bli mycket bättre!! 
 
 
 

Thanksgivings, black friday, party, Lucia etc.

Fick klagomål från Alicia så var väl dags att skriva något igen!

Har varit full fart här senaste tiden. Började med Thanksgiving på torsdagen här hemma med min värdfamilj, barnens farmor & farfar och även Angelica kom över. Senare framåt kvällen åkte jag & Angelica till henne & gymmade (så himla nice att hon har ett eget gym hemma!!) & sedan kom Sigrid & Frida (2 tjejer från Bethesda) och vi åkte iväg till Tyson's för Black Friday shopping mitt i natten. Trots att det var mitt i natten har jag nog aldrig varit med om så himla mycket folk & köer! Att få höra innan att folk seriöst dog förra året kändes ju sådär lagom roande. haha, men det gick bra! Fick lite julklappar osv. köpta. På fredagen blev det ännu en thanksgivings dinner fast med ett gäng au pairer hos Angelica, verkligen super mysigt!! På lördagen gjorde jag, Gabbi & Frida middag, Gabbi hade fått beasås hitskickat, lyckliga tjejer!!! Och sedan blev det en hel del dricka & festande. Kunde visst dricka hur mycket som helst utan att må dåligt den kvällen? Haha! Nej men har faktiskt inte haft så kul på väldigt länge!! Sov borta och tog det mest lugnt på söndagen. Avslutade sedan söndagskvällen med adventsmys hemma hos mig. 
 
Denna vecka har Frida bott här! Blir lite förvirrande nu när jag har två Frida kompisar här. Men ja, Frida är klar som au pair & hon flyger tillbaka hem till Sverige idag. Buhu!! Så igårkväll var Gabbi & Angelica här och vi hade lite avsked för henne. Det värsta med livet som au pair är nog alla avsked man hela tiden behöver göra. Förutom att Frida bott här denna vecka så har jag haft Lucia i helgen. Supermysigt faktiskt. Har även luciaframträdanden nästan hela denna vecka & nästa helg! De har ju egentligen inte lucia här, amerikanarna vet faktiskt inte ens vad det är...Men det finns ju en hel del svenskar även här! Gymmade en del förra veckan men denna veckan blir det desto mindre eftersom jag jobbar på dagarna & har lucia på kvällarna. Jag som hatade att gymma back home blir galen av att inte träna nu! Känns lite segt att inte ha någon bil ibland och inte ens kunna ta sig iväg till gymmet medan Alice är i skolan...då man inte hinner om man tar bussen. Men that's life! Tänkte inte skriva så mycket mer än så just nu utan slänger upp en hög bilder istället.
 

// Thanksgivings - tittade på paraden på tv! //
 
 
 
 
// Thanksgivings dinner! //

// Trängsel på Tyson's mitt i natten = BLACK FRIDAY! //
// Thanksgivings dinner nr. 2 hos Angelica! //
// Efterrätt! //
 


 


// När man tränar vågar man visa magen igen! hehehe //

// Dipp från Sverige ♥ & Mimosas! //

 
 
 
// Är man bakis är det ok att köpa en låda donuts...eller? //


// Svenskaskolan men barnen! //
Currykyckling. godaste!! //
// Såhär ser det ut när Frida flyttar in. haha! //
// Applebee's //


// SÅ himla nöjd över att jag kan fickparkera. I MINSTA rutan!. //
// Måste börja ta fler julbilder. De är sååå stor skillnad från i Sverige!! //
 

// Lucia i svenskakyrkan //

// Ser ju inte alls road ut här men... //

// Lucia på ambassaden! //// 2:a advent igår! //
// Avskedsmiddag, tårta & grinchen! //