quick update

Här var det tystare än vanligt. Det finns det även en ordentlig förklaring till. Det är något jag dessvärre inte vill dela med mig av just nu utan det får vänta tills detta är "ur världen" litegran igen. Förutom allt som pågår just nu så har jag iallafall hunnit vara i DC och på Beyond Wonderland sedan senast. Helt grymt! Har sååå mycket att berätta och en hel hög med bilder att dela med mig av så fort jag orkar igen. Räkna med någon vecka så är jag nog tillbaka! 

P U S S 

Friday Friday Friday

Så var det helg igen. Familjen är iväg på fotbollsträning och jag ligger och väntar på att Anna & Sandra ska dyka upp. Detta blir den sista helgen vi spenderar tillsammans här i USA. Ikväll ska vi iväg på middag på en nyöppnad restuarang. Imorgon ska jag jobba nästan hela dagen & på söndag ska vi sedan ta en liten roadtrip. På onsdagnatt åker jag sedan iväg till Washington DC. Längtar såååå mycket. När jag kommer tillbaka hit är Anna dessvärre inte kvar här längre och inte heller Sandra...Men vi ses ju igen i Sverige om några månader. Istället så tar Angelica över i Annas familj vilket känns toppen! Om 7 veckor idag kommer även min älskade familj hit. längtar längtar längtar. Fast innan dess ska jag hinna med en hel del andra saker med så det kommer gå så fort!

 
- Jag må se ut som en jätte på den här bilden. (tack o lov inte längre!!! haha) MEN
Tänk att jag om 1 vecka kommer befinna mig här igen och dessutom med världens bästa vän.
Som jag saknar henne. ♥ -
 

A weekend at the Beach house

 Sådär! Nu har jag lyckats få in en del av alla bilder från denna helgen. Tjoho. Hämtade som sagt iallafall upp Alexandra i San Francisco i fredagskväll och sedan tog vi en tur på Highway 1 mot Sea Ranch där vi spenderade hela helgen. En av killarnas föräldrar lånade ut sitt hus där & en av de andra killarna fyllde även år. Träffade många fina nya människor som jag lär ha kontakt med långt efter detta. Vi kom fram mitt i natten och satt genast igång och dricka. På lördagen hängde vi alla nere på stranden och efter det blev det BBQ & titta på solnedgången innan kvällen avslutades med ännu mer festande. Söndag såg ungefär likadan ut, stranden, Jacuzzin, solnedgången, grillning osv. Hur nice som helst. Söndagskvällen var alla desto tröttare, blev mest att vi chilla & spelade en hög olika spel. Mys. På måndagsmorgonen gick alarmet igång tidigt, vi sprang in och hoppa lite i de andra tjejernas säng innan vi sedan alla begav oss hemåt. Var ledig även måndagen men den gick mest åt till att sova & se på tv. Blev inte många timmars sömn under helgen nämligen. Helt underbar helg & längtar redan tillbaka. Men, nog om det! Här har ni bilder istället:


- Jag, Alex & en nyfunnen Svensk vän, Emelie. Första kvällen! -- Hur fiiint är inte detta huset!? Drömmen!! -
 


 


- En hög strandbilder! -


 - Denna tjej alltså. Går inte ha tråkigt tillsammans med ♥ -
 
 


 
 
 


 
- 2 snapbilder; Självsäkra killar som sa "De som förlorar får ligga under bordet & dricka", och ja ni ser ju hur det gick...hahaha, vi vann! & Sedan en bild på när jag & Emelie var duktiga & diska -- "Rage Kage" Bästa spelet!!! ♥ -