Cali life

Jag har också hunnit med en utgång i City med mina bästisar sedan senast, shoppat, hängt på stranden osv. och slutligen en helt sjukt fin Hike. Trots att vi alla vakna upp bakfulla & mådde skit klev vi upp, åkte och köpte träningskläder & begav oss på en Hike i timmar. 16km lång, men så himla värt det. 
 

- När selfiesticken kom fram.....-- Dessa bruds alltså ♥ -
 
 

 
 
 
 
 
- Oklart vad som hände här... men hunden va ju söt. haha -
 
 
 

 
 
 
- Tänk att vi inte ens känt varann 6 månader? & nu skulle jag inte fixa ett liv utan henne -
 
- Anna lämnar oss. snart..Sista shoppingrundan gjord! -
Kiddos

Mycket har hänt och bloggen har återigen blivit lagd åt sidan. Det finns viktigare saker än att sitta klistrad framför datorn. Men nuså är det söndagkväll igen och ännu en vecka är över. Tiden går så fort!! Om 2 månader kommer min familj hit och om 4 månader är min tid här över. Wow!?... Har fortfarande en hel del att se framemot kvar och kunde inte vara gladare över hur fina vänner jag hittat härborta. Senaste veckorna har varit fullproppade, barnen har haft sina sista veckors sommarlov och börjar (äntligen) skolan på onsdag igen. Vi har varit på aquariumet inne i SF, på "Academy of sciences", osv. Jordan har fyllt 9 år!!!! 

Lite bilder med barnen,
 - Aquarium of the Bay -- Någon älskar att baka, eller....äta smeten kanske? -

- Vit Alligator. på California Academy of Sciences -

 
 
 
 


 Let's go to the beach beach

Denna vecka har mitt schema varit väldigt annorlunda. Jobbade hela dagen måndag, tisdag. På onsdagen jobba jag ett par timmar på morgonen och var sedan ledig resten av dagen. Jag & Anna åkte en sväng för shopping & thaimat. Köpte födelsedagspressenter till Jordan & min värdpappa. Köpte även två plagg på rean. Ni vet hur speglar i provrum alltid visar minsta lilla sak i ansiktet osv...? Fick panik över mitt hår så åkte direkt efter det till frisören & färjade håret/utväxten lite spontant. Endast $30 och sååå nöjd. Efter det tog jag, Anna & Sandra en myskväll hemma hos Anna. Var även ledig på torsdagen sen så då åkte jag iväg till Mois hela dagen & hängde med henne vid poolen. Välbehövligt. Älskar våra samtalsämnen! Framåt kvällen skaffade jag ÄNTLIGEN gymkort, som jag dragit ut på det...haha. Men nuså!! Efter det mötte jag upp min värdfamilj på "El paseo" för födelsedagsmiddag för min värdpappa. Jobbade sedan hela dagen igår (fredag) från morgon till kväll. Tog med barnen till stranden så dagen flög förbi & jag är helt solbränd. hehe. När barnen lagt sig kom Sandra & Anna över för lite jacuzzi, chips & tv-mys. Har även jobbat hela dagen idag, men nu så är jag äntligen ledig för resten av helgen! Skönt.
 
- Dessa byxor + tröja fick jag med mig hem. Fixade alltså håret dirr efter detta. haha. SÅÅÅ glad att jag äntligen ska börja gymma igen så man kan känna sig bekväm med även såna här kläder så småning om. (igen) -
- Poolhäng hos fina Moa -

- "el paseo" , födelsedagsmiddag! -
- En dag på stranden -