Time passes by

Tiden springer förbi! Då var det bara 1 vecka kvar tills flyget går. Som vissa säkert märkt så har bloggen haft lösenord nu i ett par dagar, ber om ursäkt för det men nu kan ni även se varför! Eftersom jag nu flyttar ifrån Arlington här utanför Washington DC och beger mig vidare till Mill Valley utanför San Francisco så var det dags för lite förändring! Hur som helst, imorgon är min sista jobbdag i denna familj. Känns fortfarande helt ofattbart, det har gått så fort. Idag har jag som varje onsdag tagit tjejerna till baletten och idag fick man även komma in och titta lite så tänkte dela med mig av lite bilder från det.
 
 

- Ediths balettgrupp -
- Alices balettgrupp -

- Edith & Alice -

- Mina söta små tjejer! -

- Jag & Edith - 

- Alice, jag & Edith -

- "Sillyfaces" -
- Justja, var ju våffeldagen hemma i Sverige idag med så det åt även vi! -

9 days

9 dagar kvar tills jag sitter på ett flygplan påväg till andra sidan landet, har fortfarande svårt att ta in det. Känns verkligen inte som jag varit här i USA i nästan ett år redan. Jösses! Jobbar måndag till torsdag denna vecka och sedan är jag KLAR här. Är sedan ledig några dagar vilket är himla skönt så jag har tid att packa osv. innan jag nästa onsdag sitter på flyget. Har lite småpanik över att jag inte fått några flygbiljetter ännu dock, men hörde från en annan Au pair att hon inte fick de förrän 3 dagar innan så får väl ha tålamod. Denna vecka har jag & Gabbi varit ute 4 gånger på olika barer. Haha, vad hände? Nej, men vi har viserligen inte druckit för mycket för det bara mest gått ut på kul för att träffa människor osv. Vi har hunnit med att kolla in flera barer i Clarendon, varit på en klubb i Georgetown och även DC. Nattlivet här är inte alls tokigt trots allt! Sov hos Gabbi hela denna helgen dessutom. Skulle egentligen åkt till New York över helgen men vaknade upp helt täppt, jättehängig & är rätt säker på att jag hade feber dessutom så blev kvar här till slut. Åt brunch igår med Océane, Hind, Gabbi & Sarah och sedan tog Gabbi och jag en promenad till Georgetown (ca 30 min promenad bort) i solen. Har även hunnit med en sväng till National Harbor. Haft en rätt bra vecka & helg trots att jag dragit på mig en ordentlig förkylning och inte känt mig helt hundra.


Nu blev det visst väldigt mycket matbilder... haha!
// Alice på gymnastiken //

// Middagen i torsdags - förrätt //

// Ännu mera förrätt //
// Huvudrätt //
// Efterrätt //
// National Harbor // 
// Middag på Vapiano //
// Världens godaste thaimat. Undra hur ofta vi ätit där senaste tiden! //
// Georgetown //
// Som jag kommer sakna den här tjejen! //

We are the heroes of our time

Jag har totalt tappat det här med att blogga.  Kanske får jag lite ny energi till att börja om när jag kommer till San Francisco och har lite mer att berätta om igen just nu händer det inget speciellt riktigt. Ska nog även införskaffa mig en bra kamera kanske? Anyways.  Förrförra helgen var Frida som sagt här. På lördagen drog jag, Gabbi & Hind ut i Clarendon på någon bar och efter det gick jag hem till Casey. Sov knappt på hela natten och det här med att jag ska lämna snart blir mer och mer ett problem. Men den historien behöver vi icke dra här. Var som sagt på mitt sista LCC möte, fikade med Hind & Gabbi och lite sånt sen under veckan. Har även jobbat en hel del och I helgen hade jag några tjejer här vi lagade mat & hade lite avsked. Kanske var lite tidigt egentligen har ju faktiskt 2 veckor kvar här än men eftersom väldigt många reser iväg på Spring breaket så var detta den helg som passa de flesta! Igår fixade jag äntligen Social Security Number, haha tog "bara" typ ett år att ta tag i och åt sedan lunch med Gabbi. Var St. Patrick's day igår, någon irländsk högtid har jag förstått. Jobbade några timmar på kvällen och drog sedan ut på någon bar med Hind & Gabbi. Helt ok! Nu är det onsdag och halva veckan har redan gått! Imorgon ska jag & Gabbi ut och äta med våra värdföräldrar och ha avskedsmiddag och till helgen åker jag förmodligen iväg till New York. 
// Alice på gymnastiken! //

// Lillan hittade alla mina skor //
// Flätade Ediths hår när det var blött //


// Clarendon Grill //
// Apple bee's med Hind & Gabbi //
// Hejdå middag med några av mina fina vänner härborta //
 
 

// Fick en flaska vin, ett kort & godis av Frida & Angelica & även godis & en bok av Shirin. Sötisar! //// Finalen av melodifestivalen missade jag självklart inte heller! Ni som känner mig vet hur viktigt det är! Haha. Tycker det var helt rätt att Måns vann tycker dock personligen att Linus Svennings låt var riktigt jäkla bra med. //

// Middag på Pie-tansa m. host fam //

// Gabbis host kids dansar. Sötisar! //
// Kan inte fatta hur stooor Caspian blivit under detta året. Lillen. //

// St. Patrick's day //

// Mina babes ♥ //