Golden gate bridge

Denna vecka har mitt schema vart lite annorlunda. Jobbade 2h i måndagsmorse & var ledig resten av dagen! Gjorde mig inget, behövde verkligen sova ikapp lite efter helgen & även få tillbaka min röst, bli av med ögoninflamationen osv. haha. Åkte sedan och åt på Cheesecake med Malin framåt kvällen! I tisdags & onsdags så hade Malin & jag bestämt oss för att plugga & bli klara med uppgifter för weekendkursen nästa gång...det hände inte! Istället åt vi massa gott & solade hela dagen medan barnen va på camp. Så sjukt varmt, har fått en skaplig bränna nu!! Idag jobba jag 3h på morgonen & sedan ledig resten utav dagen. Jag & Malin tog en sväng till IKEA för att införskaffa bland annat saft & lite annat. Inte så mycket godis denna gång dock...men inväntar ett paket från mamma istället! hihi. Efter paj med vaniljsås, en fet räkmacka & ännu mer mat begav vi oss vidare och kikade ut över Golden gate en sväng. Vad jag älskar denna platsen dagar som dessa!

 

- När man inte kan välja filter...hahah! -

Movielove


En film Becca gjorde efter helgen. Tyvärr så användes ju inte kamerorna så mycket denna helg. Bilderna nedan är från typ 10 pers jag lyckats samla ihop. hahaha. Som sagt, film & bild gör det så orättvist. 

Swedish Midsummer - clear lake

Kan INTE bekriva med ord hur perfekt denna midsommarhelg varit! Både filmer & bilder gör det orättvist för det var så himla mycket bättre och underbarare än vad som går att visa!!! Sol, bad, musik & konstant fulla. Ätit svensk mat, dansat runt midsommarstången, hängt med underbara & sköna människor och bara haft det så himla himla bra. Skulle göra vad som helst för att spola tillbaka till denna helg igen. Kom hem med ögoninflammation, ett jack i pannan, världens bränna, blåmärken på alla möjliga ställen på kroppen, utan röst osv. men det var det värt!  Kunde inte bli mycket bättre, precis vad jag behövde! Nog för att midsommar alltid brukar bli asbra så var detta något ut över det vanliga, slår till och med en midsommar i New York som förra året. Sååå mycket kärlek till detta!!!! ♥ ♥ ♥
 
Älskade bästaste Clear lake vi ses igen!