Santa Cruz

I lördags efter Eurovision åkte jag och Anna en sväng till Safeway där vi även mötte Malin. Vi köpte massa gott & begav oss sedan tillbaka hem till Anna för mys i sängen framför "Ex on the beach" resten av kvällen. Faktiskt väldigt glad att jag valde att ta en myskväll istället för festande. Behövligt!
 
På söndagen åkte sedan jag & Malin mot SF där vi plockade upp Rebecca innan vi åkte vidare och plockade upp Alexandra. Sedan blev det roadtrip en längs highway 1 ner till Santa Cruz där vi spendera hela dagen. Vädret sprack upp lagom till vi kom dit och vi hade en kanon dag!! Åt pizza, hängde på stranden, titta på sjölejon, provade lite olika spel osv osv. Jag hitta ett spel där man kunde vinna pokémon gosedjur och eftersom Miles blivit helt tokig i det så var jag bara tvungen att spela. Och "yey" jag vann!! Han blev överlycklig när jag kom hem och gav honom den, älskar när man verkligen ser hur glada det blir & att uppskattar saker. ♥ Hur som helst! Det var "memorial day" denna helg så därför helt proppat med folk eftersom ALLA är lediga. Tanken var att vi skulle köra laser-tag med, men får bli nästa gång. Vi begav oss senare iväg till Standford för att kolla in universitetet med. Får erkänna av det lilla jag sett hittills av Berkeley & Stanford så gillar jag Stanford bäst! Så himla coolt att se alla "frat house" återigen, det är VERKLIGEN som på film till 100%!!! Längtar tills den dagen jag får gå på en collegefest i någon av de husen! hoppas hoppas hoppas. Efter det åkte vi iväg och checka in Google som även har sitt huvudkontor här & vi skulle även spana in Facebook men var så himla trötta att det med får bli nästa gång. Avslutade sedan hela trippen med att testa på "in-n-out" för första gången. En snabbmatskedja här i Cali. Bästa dagen på såå himla länge. Är så fruktansvärt glad att jag träffat de här tjejerna, shit vad vi skrattat mycket. Minns inte senast jag skrattade så mycket en hel dag som vi gjort denna helg. Ni vet när man är övertrött och skrattar så mycket att man får kramp i magen & nästan kissar på sig, ungefär så. Haha, vi skratta verkligen åt allt & ingenting, Helt underbart! 
 
- Det här med "photo booths" har redan blivit lite av våran grej! -
- Inne på "Casinot" -
 
- Santa Cruz Board Walk -
 
 
 
- Som sagt, jag vann!! yey. Lyckades träffa en "fågel (??)" i en kastrull m. hammare! -
- Flera lyckliga vinnare som spelat basket! haha -
 
 
 
- Sjölejon -
 
- Cali ♥ - 
- Google, Android -
- Google Maps -
- Cykel? haha..Vi var för lata för att kliva ur bilen så ni får se mer av google en annan gång när vi är pigga nog att kolla in området mer och orkar gå ur bilen! -
- Stanford, Frat house -

Kommentera här: